Loading...
Om oss 2018-01-20T11:18:26+00:00

Vår mission

Plattformen är en ideell och politisk obunden förening. Vår mission är att skapa plattformar inom utbildning, kultur, entreprenörskap och sport för att framhäva och värna värderingar om ömsesidig förståelse, acceptans och fredlig samvaro. Således ge nya perspektiv och bidra till positiv utveckling i svenska samhället.

Vilka är vi?

Plattformen består av unga aktiva medborgare som brinner för att bidra till positiv utveckling i svenska samhället. Allt arbete i Plattformen bedrivs ideellt av våra medlemmar som gör en stor insats genom att bidra med sin tid och kunskaper. Det är tack vare detta engagemang som vi kan åstadkomma resultat. Organisatoriskt består vi  av en styrelse , flera projektledare som driver alla våra projekt inom olika fokusområden, där även Plattformens aktiva medlemmar bidrar med olika initiativ och projekt.

Jag vill inte bo i ett hus med höga, kompakta murar och stängda fönster. Kulturens vindar från alla länder ska blåsa fritt genom mitt hus, men ingen av dem ska föra mig med sig. Jag vill stanna på jorden.

Mahatma Gandhi